Wat zeggen de experten over de Nestera kippenhokken?

What Do The Professionals Say About Nestera?
Wij zijn er bijzonder trots op dat enkele van de beste kippenboeren van het Verenigd Koninkrijk op ons vertrouwen om hen te voorzien van veilige, duurzame, gemakkelijk te reinigen, rode-mijt vrije kippenhokken voor al hun kippen.

Wij zijn bijzonder trots op het vertrouwen dat enkele van de best beoordeelde pluimveehouders van het Verenigd Koninkrijk in ons stellen om hen te voorzien van veilige, duurzame, gemakkelijk te reinigen en tegen rode mijten resistente kippenhokken. Dit is wat sommigen van hen te zeggen hebben:

"Wij zijn dol op Nestera kippenhokken, niet alleen voor onze klanten maar ook voor Feather & Egg. Het ontwerp maakt het eenvoudiger om kippen te houden en de combinatie van het verwijderbare dak/deurtje en de nestkast maakt het schoonmaken snel en gemakkelijk.”

Je kunt vaarwel zeggen tegen rode mijten!

Dit zijn stevige, goed gemaakte Britse kippenhokken die de tand des tijds doorstaan. Ze zijn ook duurzaam dankzij hun constructie uit gerecycleerde plastic. Onze kippen, eenden en ganzen hebben zich allemaal ongelooflijk goed in deze hokken genesteld en lijken ze goed te keuren."

Sabina Richardson
Feather & Egg

Sabina is een professionele fokker van meer dan 50 kippen, eenden en ganzen van zuivere en zeldzame rassen. Voor meer informatie kun je terecht opFeather & Egg.

"Deze hokken zijn perfect voor ons omdat ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn! Wij bieden een pensionservice voor kippen, dus de Nestera hokken passen daar goed bij; snelle overgang van de ene groep naar de andere, snel schoonmaken en nieuwe kippen binnen!

Vaak kopen kippeneigenaren, nadat ze hebben gezien dat hun kippen zich gemakkelijk aanpassen aan deze slimme, schone Nestera hokken, er al snel een aan als hun hoofdhok.

Snel en gemakkelijk schoon en droog te maken, gemakkelijk te verplaatsen en - misschien wel het belangrijkste - gemakkelijk vrij te houden van rode mijten - het is zo veel gemakkelijker om een rode-mijten plaag te voorkomen dan te genezen.

Onze klanten waarderen in toenemende mate de milieuvriendelijkheid van gerecycleerd plastic en het feit dat deze hokken worden ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, waardoor problemen en vertragingen in de leveringsketen worden vermeden - snelle levering zodra de beslissing is genomen!

Wij zijn dol op de robuuste kippenhokken van Nestera, vooral het grote verhoogde hok. De eenvoud van de maten is ook erg populair, met een zeer kleine prijsstijging wanneer u van klein naar middelgroot naar groot gaat - zeer betaalbaar. Het is niet alleen goed voor kippenboeren; kippen houden ook van hun hok - schaduw, beschutting, goede ventilatie en goed voor alle seizoenen.

Klanten vragen zich altijd af of de kippen het wel gezellig genoeg zullen hebben tijdens de Schotse winter. Nestera hokken doen het uitstekend; de kippen komen zonder problemen naar buiten om te scharrelen in de vrieskou en de sneeuw.

De automatische deur optie is erg populair! Als de eigenaar vroeg weg moet voor zijn werk, is het geruststellend te weten dat de kippen later buiten zullen zijn - en als je na zonsondergang terugkomt, dat ze comfortabel opgesloten zitten. Als je terugkomt, controleer je gewoon het voer en het water en verzamel je de eieren in gemakkelijk bereikbare nestkastjes. Het is ook nuttig in het midden van de zomer, wanneer de tijd gemakkelijk kan worden aangepast, wanneer de kippen graag buiten zijn om nog een laatste wormpje te scharrelen voor het slapengaan om 23 uur (en als je niet zo laat wilt opblijven, geen probleem!).

Kortom, de coöperaties van Nestera zijn zorgeloos, planeetvriendelijk en zeer esthetisch!"

Jocelyn Scott
Hens Made Easy



Om meer te weten te komen over Jocelyn's professionele kippenpension, bezoek: Hens Made Easy.

"Als fokker van krielkippen houd ik veel vogels in aparte hokken. Het is voor mij van vitaal belang om duurzame, gemakkelijk schoon te maken hokken te hebben waarin mijn kippen met plezier hokken en eieren leggen.

Nestera heeft een fantastisch kippenhok gemaakt van gerecycleerd plastic, wat betekent dat ik het nog jaren kan gebruiken zonder last te hebben van rot of andere vormen van bederf. De hokken zijn stevig en helemaal niet dun, maar tevens licht genoeg om door twee personen te worden verplaatst dankzij de handige draaggrepen die in het afneembare dak zijn ingebouwd. De hokken hebben het ergste Britse weer doorstaan, inclusief de ergste storm in jaren, en houden mijn kippen veilig en droog.

Netheid is voor mij essentieel, voor de gezondheid van mijn kippen op lange termijn, en daarom verwijder ik dagelijks de uitwerpselen uit de hokken. De achterkant is gemakkelijk te verwijderen door eenvoudigweg twee pinnen te verwijderen, waardoor ik gemakkelijk toegang krijg tot het hele hok. Het feit dat het van plastic is, betekent ook dat ik het hok zelfs op een regenachtige dag kan schoonmaken, beschermen en ontsmetten, want het droogt heel snel.

Er zijn heel weinig plaatsen waar rode mijten of andere insecten zich kunnen verbergen, daarom heb ik nog geen besmettingen gehad in mijn Nestera hokken.

De hokken staan niet op de grond, zodat de kippen en het hok beschermd zijn tegen ongedierte en de vogels er onder kunnen schuilen. De hokken zijn voorgeboord voor de installatie van een automatische deuropener, die ik niet kon missen met het aantal kippenhokken dat ik heb!

Al met al een fantastisch kippenhok dat naar mijn mening veel waar voor zijn geld biedt... je hoeft het niet te vervangen!

Het verzorgen van kippen moet een plezierige ervaring zijn en een product dat je leven zoveel gemakkelijker maakt en je kippen gelukkig en veilig houdt, is voor mij goud waard."

Katie Thomas
The Clucking Palace



Katie is een professionele fokker van Pekin en Sabelpoot krielkippen. Lees meer over haar op The Clucking Palace.

Dat is het - onze hokken worden gebruikt en geliefd door enkele van de beste pluimveehouders in het land! Ontdek zelf waarom Nestera de nummer één keuze is voor de planeet en uw kippen. Ontdek hier onze kippenhokken.

Time to read: 4 minutes

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kippenhok

399,00 €
63 reviews