Waarom kippen van onze kippenhokken houden

Voor kippen is een Nestera hok het equivalent van leven in een lue lodge! Onze kippenhokken bieden een comfortabele, veilige omgeving, vrij van mijt en rotting.

Waarom kiezen voor Nestera?

boxesimage

Onderhoudsvriendelijk

Onze plastic kippenhokken drogen snel en zijn gemakkelijk schoon te maken - gebruik gewoon een tuinslang of hogedrukreiniger om vuil in enkele seconden te verwijderen!

boxesimage

Bestand tegen rode mijt

Dankzij de gladde, gemakkelijk schoon te maken kunststof oppervlakken, bieden Nestera kippenhokken geen plaats voor rode mijten om zich te verstoppen.

boxesimage

100% gerecycleerd plastic

Nestera kippenhokken zijn de meest duurzame ter wereld! Ze zijn gemaakt met behulp van groene energie uit gerecycleerd én recycleerbaar plastic.

boxesimage

25 jaar garantie

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze kippenhokken dat we een onverslaanbare garantie van 25 jaar garanderen!

boxesimage

Weinig onderhoud

Onze stevige hokken van 9 mm dik zijn duruzaam en hoeven niet constant behandeld te worden zoals houten hokken.

boxesimage

Het hele jaar door comfort

Het gerecycleerde plastic dat we gebruiken voor de Nestera kippenhokken creëert een ideale leefomgeving voor kippen - ongeacht het weer.

Wat zeggen experten over onze kippenhokken?

"Als fokker is het voor mij van vitaal belang om hokken te hebben die lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Het biedt zeer weinig plaatsen voor rode mijten om zich te verbergen en als gevolg daarvan heb ik nog geen enkele besmetting in mijn hokken gehad.

Een product dat je leven zo veel makkelijker maakt en je kippen gelukkig en veilig houdt, is voor mij een winnaar."

Lees meer...

Katie Thomas
The Clucking Palace
Client proffesion

"Gemakkelijk en snel te drogen, eenvoudig te verplaaten en - zo belangrijk - makkelijk vrij te houden van rode mijt. Voorkomen is zoveel gemakkelijker dan genezen!

Het is niet alleen goed voor de kippenhouders, ook de kippen houden van hun hok: schaduw, beschutting, een goede ventilatie en fijn voor alle seizoenen.

De kippenhokken zijn probleemloos, milieuvriendellijk én zien er gewoon geweldig uit!"

Lees meer...

Jocelyn Scott
Hens Made Easy
Client proffesion

"We houden van de Nestera hokken, niet alleen voor onze klanten maar ook voor Feather & Egg.

Het ontwerp maakt het schoonmaken zo snel en gemakkelijk.
Je kunt vaarwel zeggen tegen rode mijt!

Al onze kippen, eenden en ganzen hebben zich ongelooflijk goed aangepast aan deze Nestera hokken en lijken het er helemaal mee eens te zijn."

Lees meer...

Sabina Richardson
Feather & Egg
Client proffesion

Hoe wij onze kippenhokken maken

100% gerecycleerd plastic

2000 gerecycleerde flessen shampoo
=
1x

Lees onze reviews

Geloof ons niet zomaar op ons woord

"Ongelooflijk. Mijn kippen houden ervan. Gezellig en warm, makkelijk om schoon te maken en het ziet er ook nog eens mooi uit."

T. Baetens

5stars

"Eenvoudig in elkaar te zetten. De instructies waren gemakkelijk te volgen en alle montagegaten zaten perfect in elkaar. Zeer stevig als het gebouwd is en zeer eenvoudig schoon te maken. Mijn krielkippen zijn er dol op."

A. Vercruysen

5stars

"Ik heb nog nooit eerder kippen gehouden maar ik ben erg onder de indruk van dit kippenhok. Het is hoog genoeg voor mijn krielkippen om eronder te schuilen en het nestkastje kan eraf om het gemakkelijk schoon te maken. Verder kan ook de hele achterkant eraf en - in combinatie met de uitneembare uitwerpselbak - is het geheel eenvoudig te reinigen."

V. Baumans

5stars

"Dit is een briljant kippenhok. Na een vreselijke rode mijt plaat hadden we een plastic hok nodig. Het was eenvoudig door 2 mensen in elkaar te zetten en het is zo snel en makkelijk schoon te maken. Onze kippen zijn er dol op en ze passen er alle 8 prima in met voldoende ruimte voor iedereen. Ik kan dit hok niet genoeg aanbevelen. Ik wou dat we het meteen hadden gekocht in plaats van ons geld te verspillen aan een houten hok."

N. Grootaers

5stars

"Een fantastisch kippenhok. Zeer goed gemaakt en van een uitstekende kwaliteit. Elke euro meer dan waard! Bijzonder eenvoudig schoon te maken en de kippen houden ervan!"

J. Meirlaen

5stars

Ontdek onze producten

cta image