Onze visie

Wij geloven in het maken van duurzame kwalitatieve producten die lang meegaan zodoende onze impact op de planeet te minimaliseren.

Vector yellow rotating

Recyclage in elke fase van het proces

Onze kippenhokken worden in het Verenigd Koninkrijk vervaardigd uit 100% gerecycleerd plastic afval (waarmee overigens ook groen biogas wordt opgewekt), en onze vogelkasten worden met de hand gemaakt van PEFC Western Red Cedarhout van hoge kwaliteit dat op verantwoorde wijze is ingekocht. Tijdens elke productiefase wordt al het afval verzameld en verder gerecycleerd waardoor het proces bijna afvalvrij is. Al onze kippenhokken worden plat verpakt in een gerecycleerde kartonnen verpakking.

Waar zijn ze van gemaakt?

vervaardigd uit 100% gerecycleerd plastic

2000 gerecycleerde shampooflessen
=
1x

Trots om samen te werken met

Duurzaam leven

boxesimage

Elke dag verse, biologische eieren. Dit levert je niet alleen extra vitaminen en mineralen op maar vermindert bovendien ook de voedselkilometers waardoor je ecologische voetafdruk én impact veel kleiner worden.

boxesimage

Kippen laten poep achter. Heel veel zelfs. Soms tot wel 50 keer per dag! Het goede nieuws is dat dit als organische meststof kan worden gebruikt om de planten in de tuin alle voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben.

boxesimage

Het houden van kippen is een geweldige manier om kinderen te leren dat duurzaamheid gaat over de kleine veranderingen die we kunnen maken om voor de planeet te zorgen, zodat toekomstige generaties er ook van kunnen genieten.

Ontdek onze producten

cta image