Spaar tijd en geld uit met Nestera

Wij hangen liever rond met onze kippen dan dat we tijd spenderen aan weerbehandelingen, houtkitten of wachten tot de panelen droog zijn. Daarom hebben wij 's werelds eerste onderhoudsvrije kippenhok ontworpen met maar liefst 25 jaar garantie.

Vector yellow rotating

In een handomdraai schoongemaakt

Het schoonhouden van het kippenhok is essentieel voor een gelukkig en gezond koppel. Als ervaren kippenhouders weten wij maar al te goed hoe lastig het is om een houten hok regelmatig schoon te maken. Daarom zijn al onze hokken zo ontworpen dat ze snel en makkelijk te reinigen zijn.

Vector yellow rotating

Zonder chemicaliën

De gladde oppervlakken aan de binnenkant van het kippenhok voorkomen dat vuil blijft kleven zodat een eenvoudige waterstraal en eventueel kleine borstel ruim voldoende zijn om het hok schoon te maken. Ook het gebruik van onze uitneembare opvangbakken draagt bij aan een eenvoudige reiniging. Op die manier hoef je geen uren te wachten tot het hok droog is; een paar minuten is genoeg.

Vector yellow rotating

Modulair ontwerp

Dankzij het uitstekende ontwerp en de snelsluitingen, kunnen al onze kippenhokken gemakkelijk uit elkaar worden gehaald voor een grondige schoonmaakbeurt, in enkele ogenblikken worden gedroogd en weer in elkaar gezet alvorens de kippen het merken... Tenzij ze nieuwsgierig zijn!

Meerdere toegangspunten

Meerdere toegangspunten

Vuil blijft er niet aan kleven

Vuil blijft er niet aan kleven

Verwijderbare opvangbakken

Verwijderbare opvangbakken

Sneldrogend

Sneldrogend

Snel en makkelijk schoon te maken

Snel en makkelijk schoon te maken

Eenvoudig te monteren en demonteren

Eenvoudig te monteren en demonteren

Hygiënisch

Hygiënisch

Maak schoon met water, geen chemische producten vereist

Maak schoon met water, geen chemische producten vereist

Lees onze reviews

Geloof ons niet zomaar op ons woord

"Makkelijk te monteren. Uitstekende kwaliteit. Zeer goed uitgedacht. Bijzonder eenvoudig schoon te maken. 100% aan te raden."

Katrien H.

5stars

"Briljant, gemakkelijk in elkaar te zetten en handig in gebruik. We kunnen overal goed bij en het hok is makkelijk schoon te maken. Ik raad het zonder twijfel aan."

Jan-Frans G.

5stars

"Geweldig product, echt stevig. Zeer gemakkelijk schoon te maken, vooral dankzij de uitschuifbare opvangbakken."

K. Herentals

5stars

"Een goed ontworpen kippenhok, makkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig uit te ruimen. Dit is het tweede dat ik heb gekocht. De hoogte boven de grond is perfect - de kippen zitten er graag onder in de regen of zon. Verder is het ook makkelijk hygiënisch te houden voor de kippen."

Erika D.

5stars

"Briljant product! Mijn kippen zijn er dol op. Het is zo makkelijk schoon te maken en het is perfect uitgedacht! Elke eurocent dubbel en dik waard."

Silke E.

5stars

Heb je een vraag?

Ontdek ons kenniscentrum

articless Blog
Wat is de beste maat zitstok voor kippen?

Als je overweegt om een zitstok in het kippenhok te installeren, is het belangrijk om even de tijd te nemen om de basismechanismen van een vogelpoot te begrijpen. Lees verder om er zeker van te zijn dat je comfortabele zitstokken gebruikt voor jouw kippen.

articless blog
Welke kippenhok grootte moet ik aankopen?
Eén van de prioriteiten van Nestera is het bieden van een ideaal onderkomen voor gelukkige en gezonde kippen. Ontdek hoe je jouw toekomstige kippenhok moet kiezen.
articless blog
Waarom kiezen voor een plastic kippenhok?
Jarenlang was de traditionele materiaalkeuze voor kippenhokken beperkt tot hout! Er zijn verschillende plastic hokken op de markt - maar ze zijn niet allemaal gelijk...

Ontdek onze producten

cta image