Vector yellow rotating

Ideaal kippenhok om mee te starten

Het grondhok is het ideale instaphok voor iedereen die voor het eerst kippen gaat houden. Door het gladde gerecycleerde plastic kan rode mijt zich nergens verstoppen waardoor één van de grootste problemen van kippenhouders meteen wordt vermeden.
Vector yellow rotating

Eenvoudige reiniging

Door het gladde gerecycleerde plastic kan de rode mijt zich nergens verstoppen. Bovendien laat de binnenkant van het hok zich - met slechts een beetje water - makkelijk schoonmaken. In tegenstelling tot houten panelen, is het gerecycleerde plastic in luttele seconden helemaal opgedroogd.

Goed toegankelijk via de grote achterdeur van het hok, maken onze verwijderbare uitwerpselbakken het schoonmaken nog eenvoudiger.

Bekijk de video
KOOP NU
Vector yellow rotating

Ideaal voor broedende kippen

Het grondhok staat laag bij de grond zodat broedende kippen en jonge kuikens er gemakkelijk bij kunnen. Het kan ook worden gebruikt als tweede kippenhok om een zieke of broedse kip te isoleren van de rest van de kudde.
Vector yellow rotating

Geen rode mijt meer

Aan de hand van een intelligent ontwerp zijn we erin geslaagd om één van de grootste problemen van kippenhouders op te lossen: het gladde gerecycleerde plastic in onze kippenhokken maakt het voor rode mijten bijzonder moeilijk om zich ergens te verstoppen. Uw kippen zullen u dankbaar zijn!
Vector yellow rotating

Maak het leven eenvoudiger

Het schoonmaken van een Nestera hok gaat nog sneller dankzij de verwijderbare uitwerpselbakken die goed toegankelijk zijn via de grote achterdeur. 

Dankzij de quick-release clips kan elk deel van het hok gemakkelijk uit elkaar gehaald worden voor een grondige reiniging.

Beschikbaar in 3 formaten met accessoires

Goed toegankelijk voor kuikens

Eenvoudig te reinigen

Bestand tegen rode mijt

Geschikt voor fokkers

25 jaar garantie

Klein kippenhok

x3

Externe afmetingen

Hoogte: 780mm

Breedte: 988mm (inclusief nestkast)

Diepte: 993mm (inclusief loopbrugje)

Interne afmetingen

Breedte: 890mm (inclusief nestkast)

Diepte: 560mm

Middelgroot kippenhok

x5

Externe afmetingen

Hoogte: 780mm

Breedte: 988mm (inclusief nestkast)

Diepte: 1135mm (inclusief loopbrugje)

Interne afmetingen

Breedte: 890mm (inclusief nestkast)

Diepte: 800mm

Groot kippenhok

x8

Externe afmetingen

Hoogte: 780mm

Breedte: 1385mm (inclusief nestkast)

Diepte: 1135mm (inclusief loopbrugje)

Interne afmetingen

Breedte: 1210mm (inclusief nestkast)

Diepte: 800mm

KOOP NU

KLANTENREVIEWS

Makkelijk te monteren en veel makkelijker schoon te maken dan mijn oude houten hok.

Liz C.

5stars
Het hok was eenvoudig te monteren. Het is veel gemakkelijker schoon te maken dan het oude houten hok en mijn meisjes lijken erg blij met hun nieuwe onderkomen.

Kay O.

5stars
Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende dag was het hok er al. Het kippenhok is echt goed gebouwd, gemakkelijk te onderhouden en lijkt veel veiliger dan ons vorige houten hok. Zeker zijn geld waard.

Nicola A.

5stars
Een goed ontworpen kippenhok, gemakkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig te reinigen. Dit is het tweede kippenhok dat ik gekocht heb.
Ik was een beetje sceptisch over plastic maar ik heb nu goede hoop dat dit lang meegaat en gemakkelijk hygiënisch te houden is voor de kippen.

Erica T.

5stars
Ik kreeg jammer genoeg te kampen met rode mijt in mijn houten kippenhok. Toch wist is niet meteen of ik moest investeren in een Nestera kippenhok vanwege het prijskaartje. Echter hebben de combinatie van 25 jaar garantie, een eenvoudige reiniging en het feit dat mijn kippen aan het lijden waren, met overtuigd! Ik heb het hok besteld en binnen de 2 dagen werd het geleverd; ik stond versteld!

Lucy P.

5stars